Fotografen bakom kameran


Erika Aouda, 29 år från södra Skåne, hästtjej sen barnsben och med en kamera i handen sen tidiga tonår.

Jag är en natur och blomster-älskare, och får gärna med det i mina bilder.

Mitt mål är alltid att fånga känslor i bilder, lycka, kärlek, närhet.


Så länge jag kan minnas så har jag älskat att fotografera och jag älskar att ta annorlunda bilder, det ska sticka ut och vara min egna stil.


Jag älskar även arkitetkur och natur, så att fotografera vid ett gammalt slott eller i en underbar miljö är något av det bästa jag vet!


Ihop med mitt intresse för hästar och natur, började jag även en foto serie 2019 som heter "Hästar med blommor" där jag fotograferar hästar med riktiga blommor för säsongen.


Inspiration


Detaljer


Jag älskar att fånga de små detaljerna med hästar, deras unika drag, personlighet eller de saker som utmärker deras ras. Även detaljer så som bandet mellan ryttare & häst, märket på schabraket eller gnistan i hästens ögon.

Blommor


Blommor och natur är något jag brinner lite extra för, 2019 började jag min foto serie "Hästar med blommor" som går att se i portfolion, den blandar många vackra ting i ett.

Känslor


Att ta en riktigt känslofylld bild gör mig lycklig! Att fånga det där bandet mellan ägare & häst är något aldeles speciellt!

Ett högt mål för mig är att fånga hästens personlighet på bild, eller att fånga det där oplanerade skrattet, ren glädje!


Meriter


2021 fick jag ett Hedersomnämnande i Svenska Mästerskap i fotografi.


Att få ett diplom i Sveriges största fotograf tävling, där allt mellan bilar, mode & natur blandas, känns väldigt speciellt!


Det är öven extra värmade att bilden är en som verkligen speglar mig, natur, blommor & häst!


Vill du se mer från fotograferingar & även fler bilder? Kolla då min instagram nedan ⇣